Hoe haal je het meeste uit je open dagen op middelbare scholen!

Open dagen middelbare scholen Den Haag

Als u het leven op de middelbare school al een tijdje volgt, weet u waarschijnlijk dat er een groeiende vraag is naar meer schoolgaande kinderen. Om aan deze vraag te voldoen, lanceert de regering in september van dit jaar het "pitch in"-programma. De bedoeling is dat scholen hun leerlingen meer kansen bieden, zodat ze met een diploma kunnen afstuderen.
Creëer je eigen open dag van de middelbare school Door je eigen open dag van de middelbare school te creëren, kun je een open dag voor kinderen van alle leeftijden houden zonder je zorgen te hoeven maken over waar ze daarna heen zullen gaan. Er zijn veel voordelen aan het organiseren van je eigen open dag – het is gemakkelijk en goedkoop – en het heeft ook een aantal leuke extraatjes! Hier zijn 7 tips om het meeste te halen uit je open dagen op de middelbare school

Plan vooruit

Ouders en gezinnen willen hun open school evenementen ruim van tevoren plannen, zodat ze een leuk, flexibel en georganiseerd programma kunnen opzetten. Dit helpt de kosten laag te houden en de verwachtingen van iedereen laag. Begin een maand op voorhand met de planning. Dit zal je helpen ervoor te zorgen dat je de juiste benodigdheden en organisatie hebt voor het evenement. Als je een middelbare school hebt die niet op de lijst staat voor de pitch-in, begin dan een maand van tevoren met de planning, zodat je goed bent uitgerust voor het evenement.

Maak van school een leuke ervaring voor de kinderen

Het is geen geheim dat de middelbare school een moeilijke tijd is voor kinderen. De meesten van hen moeten kiezen tussen hun opleiding en hun vrienden. Een open dag op de middelbare school is een manier om ervoor te zorgen dat deze kinderen de kans krijgen om andere kinderen uit alle lagen van de bevolking te ontmoeten. Maak plezier met de kinderen. Je kunt je vrienden bij je thuis uitnodigen om spelletjes te spelen, een film te kijken, of samen te lunchen. Organiseer spelletjes zoals Dungeons and Dragons, bridge of bordspelletjes om het ijs te breken. Je kunt ook het lievelingseten van de kinderen meenemen naar het open huis – dat is meestal het eerste wat ze oppikk

Maak je huis meer gemeenschapsgericht

Wil je ervoor zorgen dat je middelbare school open huis een succesvol evenement wordt? Dan moet je een plan maken. Hoe plan je een evenement dat iedereen bijwoont en waar iedereen blij mee is? Je kunt beginnen met het bekijken van de typische evenementenkalender van je middelbare school. Wat zijn de typische middelbare school open huizen? Wat zijn de populairste onderwerpen die worden besproken? Zoek manieren om deze onderwerpen in je open huis op te nemen.

Conclusie

Als u het leven op de middelbare school al een tijdje volgt, weet u waarschijnlijk dat er een groeiende vraag is naar meer schoolgaande kinderen. Om aan deze vraag te voldoen, lanceert de regering in september het "pitch in"-programma. Het idee is dat scholen hun leerlingen meer kansen bieden, zodat ze met een diploma kunnen afstuderen. Organiseer je eigen open dag op een middelbare school Door je eigen open dag op een middelbare school te organiseren, kun je een open dag voor kinderen van alle leeftijden organiseren zonder je zorgen te hoeven maken over waar ze nu naartoe zullen gaan.