Wikkeldeken

Wikkeldeken

Het is tijd om na te denken over het comfort van uw baby. De beste manier om hier zeker van te zijn, is door een wikkeldeken voor hem of haar aan te schaffen. Hoewel je je er misschien volledig van bewust bent dat deze pluche wikkeldeken bedoeld is voor gebruik door baby's, zul je versteld staan ​​van het aantal functies dat het heeft.

De deken is voorzien van:

De fleecedeken is wasbaar in de machine, wat betekent dat hij licht en draagbaar is. Je kunt het overal mee naartoe nemen en het kan worden gebruikt om je baby te voeden en op te warmen in je logeerkamer, of gewoon thuis. De fleecedeken is intern licht verlicht voor een meer realistisch uiterlijk. De indicatoren zijn Visueel, Iriserend en Elektrolyseboog. Voor uw gemak biedt Baby's Paradise een verscheidenheid aan kleuren voor hun fleecedeken, waaronder chocolade, ucklebrush, granaat, magenta, perzik, paars, rood en bruin.

Er zijn enkele tips die u moet volgen:

Het gebruik van de fleecedekens van Baby's Paradise is niet erg, maar een keer per dag of om de andere keer is een goed idee. Dit is om ervoor te zorgen dat de deken niet blijft hangen op de unieke lichaamstemperatuur van je baby. Ook moet u er rekening mee houden dat het batterijpakket grondig moet worden schoongemaakt of opgeladen om goed te kunnen functioneren. De elektrolyseboog is enigszins discutabel, omdat deze statische elektriciteit veroorzaakt, dus het kan uw baby een ongemakkelijk gevoel geven. De Visual Line is meer dan alleen een mooie kleur, daarom kiezen sommige ouders ervoor om deze te vervangen door een MagMax, die een Lagging-ontwerp heeft.

Ondanks de Camera-lijn van Baby's Paradise zijn er nog andere producten om uit te kiezen voor de behoeften van je baby. Voor een vlekkeloze slaapervaring moet je de Snug Sleeves overwegen. Deze zijn ook gemaakt van zacht polyester en machinewasbaar, evenals niet-irriterend en antimicrobieel. De fleecedekens van Baby's Paradise kunnen gebruikt worden als luiers, spuugboxen, deklakens en dekens. Ze hebben een grote verscheidenheid aan kleuren en patronen waaruit u kunt kiezen. De dekens zijn wasbaar in de machine, wat betekent dat zowel de hoge kwaliteit als de levensduur kunnen worden gegarandeerd.

Als je meer tijd hebt voor je baby, kun je altijd kiezen voor de combo bursting memory foam monogram deken. Dit model is speciaal ontworpen voor uw pasgeboren baby, omdat ze kunnen worden gebruikt voor voeding en CP-kleding. Daarnaast kun je hem ook gebruiken voor de nachtrust van je baby. Deze deken is geaccentueerd met zacht roze vacht op het roze lichaam en snorharen voor gemakkelijk knuffelen. De fleece hoes is gemaakt van 100% microvezel afveegbare stof voor gemakkelijk onderhoud en bekijken. De meegeleverde accessoires zijn een pluche en comfortabele deken, slabbetje en laarsjes.