Verloskundige Rotterdam

verloskundige rotterdam

Verloskundige Rotterdam

Het motto van opvoeding is elementair: het kind voeden en vooral opvoeden wanneer het nodig is. Geen kind is te klein om te worden overgedragen aan een volwassen persoon. Het uiteindelijke doel van elke school is het cultiveren van de talenten van de (groeiende) kinderen van morgen. De school van Eva Vergel is een educatieve methode die erop gericht is de kinderen op te leiden met een curriculum in de hand. Met de ervaring die ze in 40 jaar als verloskundige opdeed, besloot Eva samen met haar studenten en collega's een gezondheidscentrum te openen van uitzonderlijke prestaties: het Academisch Ziekenhuis Rotterdam. De universiteit heeft internationale erkenning gekregen. De training die ze kreeg, waaronder een doctoraat, leerde haar hoe ze ziekten moest behandelen, gevallen moest analyseren en de behandeling moest plannen op basis van de behoeften van het zieke kind. Dit vertrouwde programma geeft de kinderen manieren om zichzelf te ontwikkelen. De deelnemers aan het programma genieten de steun van de staf. De nadruk ligt op preventie en bestrijding. De weloverwogen plannen van het gezondheidscentrum bevatten de volgende doelstellingen:

o Van vroege zwangerschap tot geboorteo Van borstvoeding tot terugkrijgen van moedermelko Lichamelijke en mentale ontwikkelingo Diagnose en managemento Combinatie van behandeling indien nodigo Routinematige zorgo Geavanceerde zorg en uiteindelijk om het welzijn te behouden

Predicatie van een spectrum van zwangerschapsstadia kan op elk moment tijdens de zwangerschap worden bereikt. De kinderen worden gevolgd door een deskundig team van artsen en psychiaters. De kinderen kunnen aanvullende informatie krijgen van verschillende duizenden.

Voor de ontwikkeling van het kind geeft de verloskundige het gebruik van verschillende strategieën aan, met direct resultaat. Het fysieke en mentale welzijn van de kinderen wordt verrijkt door de ontwikkeling van de verbeeldingskracht en reflexen. De stimuleringsmethoden en vele andere eenvoudige dingen die worden aangeboden, zijn om een ​​positieve houding en veel energie bij te brengen. Het programma heeft een degelijk sociaal programma, gebaseerd op de juiste theorieën, evenals educatieve programma's. Om zich meer aanbevolen te voelen, kan men de gezondheidstoestand van de bewoner en familie ondertekenen: honger, ziek, ziek enz.

Als educatieve oplossing worden de professionele lessen vaak gebruikt om het gedrag en de levenshouding van de kinderen te veranderen. De kinderen zijn enthousiast en enthousiast om de eenvoudige plannen te volgen, omdat ze ze als echte ervaringen zien. Haar onderzoek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Om een ​​geschikte school te kiezen, kun je vragen naar hun staat van dienst bij het bouwen van een programma dat wordt georganiseerd in de cultuur van ratioc alles. Naast de originele programma's van de artsen komen ook andere educatieve aspecten aan bod: wiskunde, taal, lezen, denken, filosofie en nog veel meer. De activiteiten van de kinderen zijn zo verschillend dat ze hun individuele kwaliteiten helpen vergroten en ook hun gedrag ontwikkelen. De kinderen van het project zullen het moeilijk hebben, erkennen de noodzaak om de eerste te zijn, het voedsel en de controle van iemand anders te eten, en vooral de laatste,